geZONd onder de zonnebank!

Er bestaan heel wat vooroordelen en tegenstrijdigheden over het gebruik van een zonnebank. Wij kunnen je ervan verzekeren dat je met de juiste begeleiding en het juiste advies op een veilige en verantwoorde manier een mooi kleurtje kan krijgen.

Happy Mind – Happy Body:

We worden allemaal blij als de zon schijnt. Dat is niet toevallig, want het stimuleert de aanmaak van endorfines (= het gelukshormoon). Dit kan je ook bekomen onder de zonnebank! Dus naast een mooi bruin kleurtje, wordt je er echt gelukkiger van 😉

Daarnaast zorgt zonlicht ervoor dat ons immuunsysteem beter werkt en dat we vitamine D aanmaken. Spieren en gewrichten blijven soepel omdat de warmte van de zonnebank de bloeddoorstroming verbetert.

Zon versus Zonnebank:

Net zoals je moet oppassen & je beschermen tegen de gewone zon, moet je dat ook doen met de zonnebank. Bescherm je huid tegen UV-stralen. Een voordeel van een zonnebank is dat de hoeveelheid UV te bepalen is (duur & sterkte), we kunnen deze dus aanpassen aan jouw huid. Je kan via de zonnebank je huid dus ook laten ‘wennen’ aan de zon als je vb. naar een erg warm land gaat. Bereid je huid voor met een zonnebank kuur en je zal minder snel verbranden. (! Blijven beschermen is wel de boodschap!)

LABEL

 

Ons zonnecenter heeft het QUALITY LABEL van FeBelSol.

Op hun site kan je nog meer info vinden ivm het gebruik van de zonnebank.